Hukuk Profesörü Hüseyin Hatemi Kasım Süleymani'yi 'şehit' ilan etti

Hukuk Profesörü Hüseyin Hatemi Kasım Süleymani'yi 'şehit' ilan etti

Hukuk profesörü ve Karar yazarı Hüseyin Hatemi, ABD'nin Irak'ta düzenlediği hava saldırısında öldürülen Kasım Süleymani'nin 'şehit olduğunu' ifade etti.

Hukuk profesörü ve Karar yazarı Hüseyin Hatemi, ABD'nin Irak'ta düzenlediği hava saldırısında öldürülen Kasım Süleymani'nin 'şehit olduğunu' öne sürdü.

Süleymani'nin öldürülmesi sonrası Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda Hatemi, İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı olan ve Irak ile Suriye'de İran'a bağlı Şii milisler komuta eden Kasım Süleymani'den övgüyle bahsetti.

Yaptığı paylaşımlarda Hatemi, Süleymani'den 'şehit' olarak bahsederken, kendisine tepki gösteren kullanıcılara da hakaret etti.

 

 

 

 

Kasım Süleymani dün gece saatlerinde Irak'ın başkenti Bağdat'ta havaalanı yakınlarında ABD'nin düzenlediği saldırıda öldürülmüştü.

Saldırıda İran destekli Şii milis grupların çatı örgütü Haşdi Şabi'nin lider yardımcısı ve askeri lideri Ebu Mehdi el Mühendis de ölmüştü.

Kaynak Mepa News

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.