İçişleri Bakanı Soylu: Adil Öksüz'ün nerede olduğunu biliyoruz ama bizde kalsın

İçişleri Bakanı Soylu: Adil Öksüz'ün nerede olduğunu biliyoruz ama bizde kalsın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz darbe girişiminden beri aranan, 'FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri yapılanmasının en üst düzey sorumlusu olduğu iddia edilen Adil Öksüz'ün nerede olduğunun bilindiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasının en üst düzey sorumlusu olduğu iddia edilen firari Adil Öksüz'ün nerede olduğunun bilindiğini açıkladı.

Kanal 7'de konuşan Süleyman Soylu, "FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz'ün nerede olduğunu biliyoruz ama bizde kalsın" dedi. Soylu, "Adil Öksüz'ün nerede olduğunu biliyoruz. Ama bizde kalsın. Nasıl PKK'ya, DHKP-C'ye biz izleme yapıyorsak aynısını FETÖ'ye de yapıyoruz. Ankesör ve büfe soruşturmalarında yüzde 40 etkin pişmanlık oldu." dedi.

Soylu, “Kılıçdaroğlu'nun peşine adam taktınız mı? Devlet imkanlarını kullanarak CHP'de bir açık arama gibi bir tutumunuz var mı?” sorusuna  şöyle yanıt verdi: "Bu bir zihnin hastalıklı hali. Birilerinin peşine adam takıldıysa devlette bunu bilmemek mümkün değildir. Deli saçması bir konu bu. Devlet beni izliyor diyor, peki izledi de ne oldu? Ne yapacaktınız da devlet bunu engelledi? Siyaset açık bir alandır. Kendine gelen haberleri doğru sayarak, bir süreç oluşturmak isteyebilir. Bunu daha çok marjinal partiler yapardı geçmişte. Bunu konuşmaya bile gerek yoktur, marazi bir haldir, yok hükmündedir."

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.