İmamoğlu ve Yavaş CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşecek

İmamoğlu ve Yavaş CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşecek

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Millet İttifakı’na dair açıklamaları ve Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP’li iki belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı önermesi üzerine CHP’nin belediye başkanları Ankara’ya gitti.

Duvar'dan Ceren Bayar'ın haberine göre, akşam saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ev sahipliğinde bir araya gelen CHP’li belediye başkanları, bugün de saat 11.00’de CHP Genel Merkezi’nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in aday olmaları yönünde çağrı yaptığı Yavaş ve İmamoğlu ile bir araya gelmesi bekleniyor. Ardından da tüm belediye başkanları ile ortak bir görüşme gerçekleştirecek. Görüşmelerin ardından belediye başkanlarının açıklama yapması bekleniyor.

Ne olmuştu? 

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı olarak işaret ettiği Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, gece saatlerinde yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'na desteklerini yinelemişti.

280.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.