İsrail askerleri Ayrım Duvarı'nı geçtiği iddia edilen bir Filistinliyi öldürdü

İsrail askerleri Ayrım Duvarı'nı geçtiği iddia edilen bir Filistinliyi öldürdü

İsrail askerleri, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Ayrım Duvarı’nı geçtiği iddiasıyla bir Filistinliyi öldürdü, bir Filistinliyi de yaraladı.

İsrail radyosundan bugün duyurulan haberde, İsrail ordusunun, Çarşamba gecesi Gazze Şeridi’nin güneyindeki Ayrım Duvarı’nı geçen Filistinlilere açtığı ateş sonucunda bir Filistinlinin hayatını kaybettiği, bir Filistinlinin ise hafif yaralandığı bildirildi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen barışçıl "Milyonluk Toprak ve Geri Dönüş Yürüyüşü" gösterilerinde, Filistinliler ve İsrail askerleri arasında çıkan şiddet olaylarında 5 Filistinli, İsrail askeri tarafından öldürülmüştü. Yürüyüşlerin başlamasından bu yana yaşanan şiddet olaylarında 263 Filistinli hayatını kaybederken, 2 İsrail askeri öldü.

Öte yandan Filistinli kaynaklar, bu sabah Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin doğusunda İsrail askeri araçlarının görüldüğünü belirterek, arama-tarama operasyonları yaptıklarını ve bazı noktalarda kazı çalışması yürüttüklerini ifade etti. 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.