İsrail güçlerinin baskın ve gözaltı operasyonları devam ediyor

İsrail güçlerinin baskın ve gözaltı operasyonları devam ediyor

İsrail güçlerinin işgal altındaki bölgelerde gerçekleştirdiği baskın ve gözaltı operasyonları devam ediyor.

İsrail güçleri, birkaç günden bu yana işgal altındaki Kudüs ve Batı Şeria’nın farklı bölgelerinde kapsamlı baskınlar düzenleyerek keyfi gözaltılar gerçekleştirdi.

Özel askeri birliklerle Ramallah’ın farklı bölgelerine baskınlar düzenleyen İsrail güçleri, hiçbir gerekçe göstermeden 8 Filistinliyi gözaltına aldı.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin haberine göre, İsrail işgali altındaki bölgelerde düzenlenen baskınlarda Tulkerem’de 3, Cenin’de 1, Tubas’ta 1, Nablus’ta 1, Kalkilya’da 1 ve Beytülahim’de 5 Filistinliyi gözaltına aldı.

Ayrıca El Halil kentinde birkaç gün önce İsrail askerlerinin kurşunlarıyla vurulan bir genci gözaltına alan İsrail güçleri, işgal altındaki Kudüs’te 1 ve 1948’de işgal edilen Filistin topraklarında yer alan Kefer Kanna beldesinde ise 12 Filistinliyi gözaltına aldı.

İşgal altındaki Batı Şeria’da gece gündüz evlere baskın düzenleyen İsrail güçleri, çeşitli bahanelerle aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Filistinlileri tutukluyor.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.