İsrail Savunma Bakanı: Mahmud Abbas inmesi zor bir ağaca tırmandı

İsrail Savunma Bakanı: Mahmud Abbas inmesi zor bir ağaca tırmandı

İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, "İsrail'e, işgaline son vermesi için bir yıl veriyoruz" şeklinde açıklama yapan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas için "inmesi zor olan bir ağaca tırmandı." dedi.

Gantz, Abbas'ın dün New York'taki Birleşmiş Milletler (BM) 76. Genel Kurulu'na video mesaj yöntemiyle hitap ettiği konuşmasına ilişkin İsrail'in Kanal 13 televizyonuna değerlendirmede bulundu.

BM Genel Kurulu'na hitaben yaptığı konuşmada, İsrail'e, işgaline son vermesi için bir yıl verdiklerini söyleyen Abbas için Gantz, "Siyasi çözüme davet etmesi iyi bir durum ancak bir uyarı yaparak inmesi zor olan bir ağaca tırmandı." ifadelerini kullandı.

Gantz, Abbas'la bir görüşme daha yapma ihtimaline ilişkin "Kendisiyle sahada istikrarın sağlanması için güvenlik konularıyla ilgili görüşmüştüm. Gerekli bir durum olduğunda bir kez daha görüşebilirim." diye konuştu

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.