İsrail’de erken seçim krizi sonuçlandı

İsrail’de erken seçim krizi sonuçlandı

İsrail Eğitim Bakanı Naftali Bennett, Netanyahu liderliğindeki koalisyondan çekilmeyeceklerini açıkladı. Başbakan Netanyahu 'erken seçim krizini' atlattı.

İsrail Eğitim Bakanı Naftali Bennett, Binyamin Netanyahu liderliğindeki hükümet ortaklığından çekilmeyeceklerini açıkladı.

İsrail Eğitim Bakanı Naftali Bennett bugün yaptığı açıklamada, keskin farklılıklara rağmen İsrail Başbakanı Netanyahu liderliğindeki hükümetten çekilmeyeceğini belirtti.

Bennett, Netanyahu’ya bazı sorunları düzeltmek için zaman vereceğini söylerken, koalisyon hükümetinden çekilmeyeceklerini ifade etti. Evimiz İsrail Partisi, savunma bakanlığına kendi partilerinden birinin getirilmemesi durumunda koalisyondan çekileceklerini belirtirken Netanyahu, hükümeti tehdit eden krize rağmen bu öneriyi kabul etmedi.

Meclisteki sekiz sandalyeli Yahudi Evi Partisi’nin lideri Bennett, Lieberman’ın istifasının hemen ardından koalisyonu bir arada tutmanın mümkün olmadığını öne sürmüştü.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.