İstanbul'da ölü bulunan eski İngiliz istihbaratçı James Le Mesurier'in eşi konuştu

İstanbul'da ölü bulunan eski İngiliz istihbaratçı James Le Mesurier'in eşi konuştu

İstanbul'da ölü bulunan eski İngiliz istihbaratçı James Le Mesurier'in eşi Emma Hedvig Christina Winber'in ifadesi ortaya çıktı.

48 yaşındaki James Gustaf Edward Le Mesurier, dün sabah saatlerinde Beyoğlu'ndaki evinin yakınlarında ölü bulundu.

Le Mesurier'in eşi Emma Hedvig Christina Winber, emniyette verdiği ilk ifadesinde şunları söyledi:

"Eşim James Gustaf Edward Le Mesurier 10 yıldan fazladır depresyon ve yaygın anksiyete bozukluğunu tedavi kullanılan 'Cipralex' ve 'Xanax' ilaçlarını kullanıyordu. Saat 02.30 sıralarında yatağa gelerek bir uyku ilacı aldı. Ben de uyuyamadığım uyumak için bir süre bekledim. Saat 04.30 sıralarında ben yatmaya geldiğim zaman eşim uyanarak bana uyku ilacı verdi ve birlikte yattık. Polisler geldiğinde zor uyandım ve eşimin cansız bedenini gördüm."

Winber, "Bulunduğumuz bina herkesin rahatlıkla girip çıkabileceği bir bina değil. İşyerimizin kapısında yüksek güvenlik önlemi olan şifreli girişimiz bulunuyor. Bu şifreleme sistemi çalışanlarımız ve sadece biz kullanabiliyoruz. Eşimin sürekli stresli olması sebebiyle intihar etmiş olabileceğini değerlendiriyorum" diye konuştu. 

twtcanli.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.