İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu: Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğim

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu: Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğim

Yavuz Ağıralioğlu, "ilkeli duruşunu koruduğunu, sözlerinin arkasında durduğunu belirterek Kılıçdaroğlu’na oy vermeyeceğini" ifade etti.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıkladı.

Ağıralioğlu daha önce "HDP'nin içinde olduğu bir denklemde, biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız, pazarlık vesilesi yapmayız dedik. Yavuz Ağıralioğlu için şartlar hiçbir zaman değişmez. Bu ilkesizliğe göz yumamayız." ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu’na oy verilip verilmeyeceği sorusu üzerine, “Gelen telefonlardan anlıyorum ki kızgın, kırgın, üzgün, hırpalanmış ve kahırlı bir şekilde oy verilecek” diye yanıt verdi.

Yavuz Ağıralioğlu'nun sözleri, “Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkıyorsun hem de kızgın, kırgın ve küskün de olsa Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini söylüyorsun” diye eleştiri konusu olmuştu.

Ağıralioğlu bunun üzerine, “Ben kendi adıma bu vebale ortak olmayacağım” diye tweet attı

"Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğim"

Hürriyet’ten Abdulkadir Selvi’ye konuşan Ağıralioğlu, Partisine karşı olmadığını, partisine yapılanlara karşı çıktığını anlattı. Partili arkadaşlarının hukukunu koruma adına bu değerlendirmeyi yaptığının altını çizdi. İlkeli duruşunu koruduğunu, sözlerinin arkasında durduğunu söyledi.

Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu’na oy vermeyeceğini ifade etti.

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.