Japonya'da silahlı saldırı: 2 polis ve 1 sivil öldü

Japonya'da silahlı saldırı: 2 polis ve 1 sivil öldü

Japonya'nın orta kesimindeki Nagano şehrinde Maskeli ve silahlı bir şahsın bir kadını bıçaklayıp öldürdüğü daha sonra silahıyla ateş açması sonucunda 2 polis memurunun da öldüğü bildirildi.

Japonya'nın orta kesimindeki Nagano şehrinde bıçaklı ve silahlı saldırı meydana geldi.

Maskeli ve silahlı bir şahsın ilk olarak bir kadını bıçakladığı, daha sonra olay yerine gelen kolluk kuvvetleriyle de silahlı çatışmaya girdiği bildirildi.

Av tüfeği benzeri bir silah kullandığı belirtilen saldırganın güvenlik güçlerine ateş açması sonucu 2 polis memurunun öldüğü belirtildi.

Aynı kişi tarafından bıçaklanan kadın da kaldırıldığı hastane de yaşamını yitirdi. Polis kaynaklarına göre saldırgan bir binaya sığındı ve orada kuşatılmış durumda.

Japonya'da silah kullanımında katı kurallar bulunması sebebiyle silahlı saldırıların nadiren gerçekleştiği biliniyor. Ancak yakın bir zamanda eski Japonya Başbakanı Şinzo Abe de bir silahlı saldırı sonucunda öldürülmüştü.

Kaynak: Mepa News

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.