"Kaşıkçı cinayeti raporu Salı günü hazır"

"Kaşıkçı cinayeti raporu Salı günü hazır"

Donald Trump, Kaşıkçı cinayetine dair kapsamlı bir raporun hazırlandığını belirtti.

ABD Devlet Başkanı Donald Trump, Kaşıkçı ciinayetine dair CIA'in bir rapor hazırladığı iddialarına değinerek "Önümüzdeki iki gün içinde belki pazartesi veya salı günü tam bir rapor almış olacağız ve tam tamamlanmış olacak" ifadesini kullandı.

CIA Şefi Gina Haspel ile görüşme gerçekleştirdiğini belirten Donald Trump, "Bir gazetecinin öldürülmesi korkunç bir şey" şeklinde konuştu.

ABD Başkanı Trump, Salı günü hazır olacağını söylediği raporun "olayın tüm etkisini ve kimin sebep olduğunu veya kimin yaptığına da yanıt vereceğini" dile getirdi. Trump, Muhammed bin Selman'ın sorumlu dair bir bilginin henğz kendisine aktarılmadığını da ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde, CIA tarafından Kaşıkçı cinayetine dair bir rapor hazırlandığı öne sürülmüş, raporda cinayetin emrini Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman'ın verdiği iddia edilmişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.