Kassam Tugayları'ndan Gazze'de teyakkuz emri

Kassam Tugayları'ndan Gazze'de teyakkuz emri

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları Gazze'de mensuplarına teyakkuza geçme talimatı verdi.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından yapılan yazılı açıklamada, askeri güçlerin hazırlık halinin azami düzeye yükseltildiği ve Tugaylara bağlı tüm askeri unsurlara teyakkuza geçme talimatı verildiği belirtildi.

"İsrail suçlarının bedelini ağır ödeyeceğini bilmeli"

Açıklamada ayrıca, "Düşman (İsrail) her gün halkımıza ve mücahitlerimize karşı işlediği suçların bedelini ağır ödeyeceğini bilmelidir." ifadesine yer verildi.

İsrail'in bombardımanında dün 3 Kassam mensubu öldürülmüştü.

İsrail ordu sözcülüğünden yapılan yazılı açıklamada, sınırda bir İsrail askerinin Gazze'den açılan keskin nişancı ateşiyle yaralandığı, bunun üzerine İsrail ordusunun top atışıyla Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait 7 askeri hedefi vurduğu ifade edilmişti.

İslami Cihad'ın silahlı kanadı Kudüs Seriyyeleri başta olmak üzere diğer Gazzeli gruplar da açıklamalar yaparak, "İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının cevapsız kalmayacağını" belirtti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.