Lavrov'dan ABD'ye Venezuela eleştirisi: Ar damarları çatladı

Lavrov'dan ABD'ye Venezuela eleştirisi: Ar damarları çatladı

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, siyasi krizin devam ettiği Venezuela'da muhalefetin ulusal diyaloğu reddettiğini, bunun sebebinin ise ülkedeki krizin nasıl çözüme kavuşturulacağı konusunda "ar damarı çatlamış" yöneticiler olduğunu öne sürdü.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, siyasi krizin devam ettiği Venezuela'da muhalefetin ulusal diyaloğu reddettiğini, bunun sebebinin ise ülkedeki krizin nasıl çözüme kavuşturulacağı konusunda "ar damarı çatlamış" yöneticiler olduğunu öne sürdü.

Finlandiyalı mevkidaşı Timo Soini ile görüşmenin ardından ortak basın toplantısında konuşan Lavrov, “Venezuela’da bütün siyasi güçlerinin katılımıyla ulusal diyalog için gereken tüm koşulların en kısa zamanda oluşturulmasından yana olan Meksika ve Uruguay’ın girişimine en baştan destek verdik” dedi.

Venezuela muhalefetinin bu diyaloğu reddetmesini değerlendiren Lavrov, “Muhtemelen bu muhalefeti, ABD temsilcileri yönettiğindendir. O temsilciler ki, Venezuela’daki krizin nasıl çözüme kavuşturulması gerektiği konusunda ar damarları çatladı”.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.