Maduro: Venezuela'da kaos var, Trump'la görüşmek için kararlıyım

Maduro: Venezuela'da kaos var, Trump'la görüşmek için kararlıyım

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Trump'ı saygıyla selamladığını ve onunla görüşme fırsatı verilirse bunu kaçırmayacağını söyledi.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, eğer ABD-Venezuela ilişkilerinde mevcut anlaşmazlıkları çözecekse ABD’li mevkidaşı Donald Trump ile görüşebileceğini açıkladı.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplantıları kapsamında ABD’yi ziyaret eden Maduro, önceki gün ülkesinde döndü. Başkent Karkas’ta bir konuşma yapan Maduro, Trump’ın açıklamalarına yanıt olarak “Venezuela’da kaos var” ve “bunun temizlenmesi” gerekir dedi.

Maduro: Fırsat verirse kaçırmayacağım

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Venezuela lideri, “ABD Başkanı’nın beni yeniden zikrettiği bilgisi bana ulaştı. Benim cevabım: Ben, Trump’la görüşmek için yeterince cesur ve yeterince kararlıyım. Onu saygıyla selamlıyorum ve en üst düzeyde diyalog kuruyoruz. Bu fırsat verilirse kaçırmayacağım” diye konuştu.

Maduro, “Onunla herhangi bir zamanda ve herhangi bir yerde görüşmeye hazırım. Elimi uzatıyorum, konuşuyorum, yüz yüzeyken onu görüyorum ve gözlerine bakıyorum. Biliyorum ki bu olursa, pek çok şey değişecek” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.