Mesajında Mustafa Kemal'e yer vermeyen Ali Babacan tepkilerden sonra yeniden 'tweetledi'

Mesajında Mustafa Kemal'e yer vermeyen Ali Babacan tepkilerden sonra yeniden 'tweetledi'

DEVA Partisi'nin Genel Başkanı Ali Babacan, Mustafa Kemal'in adına yer vermediği 23 Nisan paylaşımının ardından tepki topladı.

AK Parti'den ihraç edildikten sonra kurduğu DEVA Partisi'nin Genel Başkanlığı görevini sürdüren Ali Babacan, TBMM'nin açılışının 100. yıldönümü münasebesiyle bir mesaj yayınladı.

Babacan'ın yayınladığı mesajda Mustafa Kemal'in isminin yer almaması sosyal medyada tepki çekti.

Babacan'ın paylaşımı şöyleydi:

"100 yıl önce bugün temsil gücü yüksek, her görüşü önemli kılan bir meclis kuruldu. Millî egemenlik bu meclisin fikir zengnliği üzerinde yükseldi. Biz de ilk meclisin yüzüncü yılında 90 vatansever arkadaşımızla katılımcı ve çoğulcu bir demokrasi hedefiyle DEVA Partisi’ni kurduk. Her fikri değerli gören bir milli egemenlik anlayışıyla, tüm milletimizin özellikle de çocuklarımızın bayramını kutluyorum."

bbcn1

Babacan, gelen tepkilerin ardından yaklaşık iki buçuk saat sonra yeni bir mesaj daha yayınlayarak Mustafa Kemal'i andı.

Babacan, yaptığı ikinci paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı dünya çocuklarına hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. Çocuklarımızla buluşup hayallerini dinlediğimiz programın geniş halini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz."

bbcn2

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.