Meteoroloji saat verdi: İstanbul için sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji saat verdi: İstanbul için sağanak yağış uyarısı

Bugün 09.00 – 18.00 saatleri arasında İstanbul için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9 Eylül hava durumu raporunu yayınladı. Bugün İstanbul ve Doğu Karadeniz için kuvvetli sağanak yağış yaşanacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Sinop, Artvin ve Van çevreleri ve İstanbul'un kuzey ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

Tahminlere göre İstanbul'da parçalı bulutlu, kuzey ilçelere hafif sağanak yağış bekleniyor. Yağışların saat 09.00 – 18.00 saatleri arasında etkili olması tahmin ediliyor.

Yağışların Samsun, Rize, Artvin, Ağrı, Kars ve Ardahan çevreleri ile Ordu'nun batı kesimleri, Trabzon ve Erzurum'un doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.