Meteorolojiden İstanbul için fırtına uyarısı

Meteorolojiden İstanbul için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son tahminlere göre Marmara, Kuzey Ege ve İç Anadolu'da gün içerisinde kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 26 Ağustos Pazartesi için hava durumu raporunu yayınladı. Yapılan tahminlere göre İstanbul ve Ankara'da gün boyu şiddetli rüzgar ve fırtınanın etkili olması öngörülüyor.

İstanbul ve Ankara'nın akşam saatlerine kadar etkisinde kalması beklenen şiddetli rüzgarın Marmara, Kuzey Ege ve İç Anadolu'nun genelinde de gün boyu etkili olması bekleniyor.

Fırtına uyarısı yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada "Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu Karadeniz ile Tokat, Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor." ifadelerine yer verildi.

Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

twtcanli.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.