MHP'li il başkanı Devlet Bahçeli'ye Hitler'in Mustafa Kemal montajlı fotoğrafını hediye etti

MHP'li il başkanı Devlet Bahçeli'ye Hitler'in Mustafa Kemal montajlı fotoğrafını hediye etti

MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Devlet Bahçeli'ye Hitler'in Mustafa Kemal montajlı fotoğrafını hediye etti.

Geçen ay geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner'in yerine Cüneyt Tosuner atandı.

Tosuner, yaptığı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin takdiri ve Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın bildirimiyle MHP Manisa İl Başkanı olarak atandığını duyurdu.

Tosuner, sosyal medya hesabından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hediye ettiği portrenin fotoğrafını paylaştı.

Kendisini göreve layık gören Bahçeli'ye saygı ve şükranlarını sunduğunu ifade eden Tosuner, "Bugün, 'Bismillah' deyip teslim aldığımız bayrağı yere düşürmeden, kirletmeden ve lekeletmeden götürebildiğimiz yere kadar Allah'ın izniyle götüreceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi, şahsi ikbal kaygısıyla değil milli istikbal ve istiklal bilinciyle bir araya gelen milyonların partisidir. Bu nedenle şahsını davamızın önüne çıkaranlarla değil davasını önde tutanlarla birlikte sonuna kadar yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı.

p1-006.jpg

Cüneyt Tosuner ve Devlet Bahçeli

MHP'li il başkanı sosyal medya hesabının profil fotoğrafını da Devlet Bahçeli'ye hediyesini takdim ettiği anlara ait fotoğrafla değiştirdi.

ekran-resmi-2022-12-23-13-19-41.png

Fotoğrafın orjinali

Ancak fotoğrafın aslının Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi lideri Adolf Hitler'e ait olduğu kısa süre içerisinde ortaya çıktı.

Adolf Hitler’in Nazi Almanyasını yönettiği merkezlerinden biri olan Berghof’taki karargahında 1940’lı yılların başlarında çekildiği ifade edilen fotoğrafta Hitler'in baş kısmı kesilerek yerine Mustafa Kemal'in başı konulmuştu.

p2-006.jpg

Adolf Hitler ve köpeği Blondie

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
5 Yorum