'MİT personelinin kimlik bilgilerinin ifşa edilmesi' davasında Erk Acaer hakkında yakalama kararı

'MİT personelinin kimlik bilgilerinin ifşa edilmesi' davasında Erk Acaer hakkında yakalama kararı

Odatv’den 3 ve Yeniçağ’dan 1 kişinin tutuklu bulunduğu 'MİT davasında' Erk Acarer hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.

Oda TV’den 3 ve Yeniçağ’dan 1 kişinin tutuklu bulunduğu MİT personelinin kimlik bilgilerinin ifşa edildiği davada BirGün yazarı Erk Acarer hakkında da yakalama kararı çıkarıldı. 

Aralarında Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, Haber Müdürü Barış Terkoğlu, Muhabir Hülya Kılınç, Yeniçağ Yazarı Murat Ağırel'in de olduğu 1'i firari, 6'sı tutuklu toplam 8 sanık hakkında açılan davada BirGün yazarı Erk Acarer hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.

MİT Başkanlığı’nın suç duyurusu üzerine, Libya’da görev yaparken yaşamını yitiren MİT mensubu ve cenazesine katılan meslektaşları ile faaliyetlerinin ifşa edilmesiyle ilgili davada şüpheli olan BirGün Gazetesi Yazarı Erk Acarer hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 23 Nisan tarihinde açtığı davanın iddianamesinde Acarer'in 7 Nisan 2007 tarihinden itibaren yurtdışında olduğu, hakkında farklı yakalama kararları da bulunduğu belirtildi. Halen Almanya'da olduğu belirlenen Acarer'in yurtdışında olması nedeniyle soruşturmayla ilgili ifadesinin alınamadığı da bildirildi.

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.