Pakistan ordu komutanı Bacva İngiltere yolcusu

Pakistan ordu komutanı Bacva İngiltere yolcusu

Pakistan ordu komutanı Orgeneral Kamar Cavid Bacva, İngiltere'ye yapacağı resmi ziyarette İngiliz ordu yetkilileriyle görüşecek.

Pakistan ordusunun en üst düzey ismi olarak görülen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Kamer Cavid Bacva, resmi bir ziyaret çerçevesinde bugün İngiltere'ye ulaştı.

Pakistan ordu kaynaklarından yapılan açıklamaya göre Bacva, Kraliyet Askeri Akademisi Sandhust'ta yer alacak askeri geçit törenine iştirak edecek.

Orgeneral Bacva İngiltere ziyareti sırasında ayrıca İngiliz ordu yetkilileriyle de birtakım görüşmelerde bulunacak.

Bacva dün Irak Deniz Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Ahmed Casim Maaric Abdullah El Zayid ile görüşmüş ve iki ülke arasındaki ortak çıkarların yanı sıra ikili savunma iş birliğini daha da artırmaya yönelik çabaları masaya yatırmıştı.

Bacva, temmuz ayında, ülkesinin iflasa düşmemesi için Uluslararası Para Fonunun (IMF) 1,17 milyar dolarlık krediyi bir an önce serbest bırakması konusunda ABD'den yardım talep etmişti.

Kaynak: Mepa News

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.