Ruhani: İran, terörün dünyaya yayılmasını önlemiştir

Ruhani: İran, terörün dünyaya yayılmasını önlemiştir

İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de düzenlenen 5. Asya İşbirliği ve Güvenliği Oluşturma Zirve Konferansı'nda konuştu.

Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de düzenlenen 5. Asya İşbirliği ve Güvenliği Oluşturma Zirve Konferansı'nda konuşan İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Tacikistan hükümetine bu toplantıyı düzenlediğinden dolayı tebrik ederek, 'İran İslam Cumhuriyeti terör ve aşırıcılıkla mücadele yolunda her daim ilerlemektedir. Bu tür terör İslam'ı kuru ve şiddet yanlısı bir görüş olarak sergilemektedir' ifadesini kullandı.

"Terörün dünyaya yayılmasını önledik"

İrna'nın haberine göre, Ruhani konuşmasında, "İran, Suriye ve Irak'ta teröre karşı en büyük engel olarak, terörün dünyanın diğer bölge ve noktalarına yayılmasını önlemiş ve bu bağlamda bölge ve dünyada istikrar ve barışın sağlanmasında üzerine düşeni hakkıyla ifa etmiştir" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum