Saadet Partisi ile Gelecek Partisi ortak grup kurdu

Saadet Partisi ile Gelecek Partisi ortak grup kurdu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ortak grup kurma girişimiyle ilgili olarak bugün birlikte açıklama yapacak

Gelecek Partisi tarafından yapılan yazılı açıklamada Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun bugün ortak açıklama yapacağı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Saadet Partisi ve Gelecek Partisi arasındaki TBMM Grup kurma görüşmeleri nihayete ermiştir. Konu hakkında Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu, bugün saat 12:30’da Gelecek Partisi Genel Merkez binasında açıklamalarda bulunacaktır."

İki partinin genel başkanlarının katıldığı toplantıda ortak grup kararı kamuoyu ile paylaşıldı.

CHP listelerinden 14 Mayıs 2023'te yapılan seçime katılan Gelecek Partisi ve Saadet Partisi, Milletvekilliği seçimlerinde 10'ar milletvekilini TBMM'ye göndermeyi başarmıştı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum