Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu: 1920 ruhu ile aydınlık günlere kavuşacağız

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu: 1920 ruhu ile aydınlık günlere kavuşacağız

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 23 Nisan ve ramazan nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 23 Nisan ve ramazan ayı nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı. 

Türkiye’nin tarihi bir dönemeçten geçtiğini ve önemli olaylara şahitlik ettiğini söyleyen Karamollaoğlu, “Bu süreci sapasağlam aşmanın yolu birlik ve beraberliğimizi sağlamak ve pekiştirmek, gerilim dilinden uzak durmaktır. İnanıyorum ki, bir ve beraber olursak üstesinden gelemeyeceğimiz bir problemimiz kalmayacaktır” dedi.

Bu yıl 23 Nisan'ın, TBMM’nin açılışının 100. yıl dönümünde kutlanacağını ifade eden Karamollaoğlu, “Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele’nin bütün kahramanlarını minnet ve şükranla anıyorum. İnanıyorum ki, 23 Nisan 1920 ruhu ile bu ülke bugün de aydınlık günlere en kısa zamanda kavuşacak, birlik ve beraberlik içerisinde, içinde bulunduğumuz krizleri tek tek aşacaktır” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanlığı’na teşekkür, ekonomiye eleştiri

Salgınla mücadele eden Sağlık Bakanlığı ve sağlık çalışanlarına teşekkür eden Saadet Partisi Genel Başkanı, salgının çok ciddi bir ekonomik külfet ortaya çıkardığını savunarak hükümetin bugüne kadar “hoyrat ekonomi politikaları” uyguladığını öne sürdü ve hazırlıksız yakalandığını söyledi.

Karamollaoğlu şöyle konuştu:

"Biz ekonomik gidişatla ilgili olarak endişelerimizi ve atılması icap eden adımları yıllardır dile getirdik. Israrla üretimin hayatiyetinden bahsettik ama iktidar bizi yola, köprüye düşman olmakla itham etti. Bakınız iktidar ‘Biz Bize Yeteriz’ kampanyası yapıyor, muhalefet belediyelerinin kampanya yapmasına da izin vermiyor. Ancak bu kampanyada şu ana kadar toplanan para Osmangazi Köprüsü’nün geçiş garantisi için ödenen paradan daha az."

"Küresel bir salgın krizinde dahi ülkeyi ayrıştırmayı başaran bir iktidar olarak tarihe geçmiştir. Sayın Erdoğan bilmeli ki, Türkiye birden büyüktür. Her şeyin merkezine kendisini koyan yaklaşımından bir an önce vazgeçmelidir. Çünkü bu tavır kendisine ve ülkemize zarar veriyor."

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum