Mustafa Kemal portresini ters asan Trabzon Üniversitesi personeli hakkında işlem başlatıldı

Mustafa Kemal portresini ters asan Trabzon Üniversitesi personeli hakkında işlem başlatıldı

Trabzon Üniversitesi '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla Atatürk portresinin kısa süreliğine binaya ters asılması gerekçesiyle, çalışmayı yapan personel hakkında işlem başlatıldığını açıkladı.

Trabzon Üniversitesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk portresinin bir anlık dikkatsizlik sonucu kısa süre de olsa binaya ters asıldığını, çalışmayı yapan personel hakkında işlem başlatıldığını açıkladı.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, TBMM'nin açılışının 100. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla üniversitenin Fatih kampüsündeki bir binaya Türk bayrağı ve Mustafa Kemal'in portresinin asıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Bayrak ve portreyi asma çalışması sırasında, görevli personelin bir anlık dikkatsizliği sonucu Atatürk portresi çok kısa bir süre de olsa ters asılmış, bu durum bayrak asma işlemi devam ederken fark edilerek derhal düzeltilmiştir. Nitekim spekülasyona konu edilen fotoğrafa dikkatle bakıldığında işlemin tamamlanmadığı açıkça görülebilir. Keza bu üzücü duruma sebebiyet veren personel hakkında da gerekli işlem başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.