Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu: Kasım Süleymani'nin ölümünü üzüntüyle karşıladım

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu: Kasım Süleymani'nin ölümünü üzüntüyle karşıladım

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu İran Kudüs Gücü komutanı Kasım Süleymani'nin öldürülmesini üzüntüyle karşıladığını ifade etti.

Saadet Partisi (SP) lideri Karamollaoğlu İran Kudüs Gücü komutanı Kasım Süleymani'nin öldürülmesini üzüntüyle karşıladığını ifade etti.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan SP lideri Karamollaoğlu İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ölüm haberini "üzüntüyle karşıladığını" belirtti.

Karamollaoğlu paylaştığı mesajda, "İran Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin, Bağdat’ta Amerika’nın menfur hava saldırısı sonucu hayatını kaybetmesini üzüntüyle karşıladığımı belirtmek isterim. Bölgemizi ateş çemberinin içine çekmek için provokasyon anlamı taşıyan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kardeş İran halkının acısını yürekten paylaşıyor, İran halkına ve Süleymani ailesine baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum