Soylu: HÜDA PAR'ın terör örgütleriyle ilgisi söz konusu değil

Soylu: HÜDA PAR'ın terör örgütleriyle ilgisi söz konusu değil

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "HÜDA PAR'ın terör örgütleriyle ilgisinin söz konusu olmadığını" ifade etti.

(Fotoğraf: Twitter / Süleyman Soylu)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti listelerinden 4 vekil çıkaran HÜDA PAR'la ilgili konuştu.

Soylu, 24 TV'de katıldığı programda, "CHP, PKK ile HDP'yi meşru hale getirmeye çalışıp, HÜDA PAR'ın terörle iltisaklı olabileceğini anlatmaya çalışıyor. HÜDA PAR'ın terör örgütleriyle ilgisi söz konusu değil." dedi.

"HÜDA PAR, Amerikancı olsaydı bu iftiralara maruz kalmazdı." diyen Soylu "Türkiye'nin yüzde 98'i seçimden önce HÜDA Par diye bir bilmiyor. HÜDA PAR'ın bir terör bağlantısı olup olmadığı konusunda bir fikri yok Türkiye'nin. Ne zaman oluyor? Cumhuriyet Halk Partisi, PKK ile HDP'yi meşru hale getirmeye çalışıp onun sosyal medya trolleri, siyaset medya trolleri devreye girince aslında HÜDA PAR'ın terörle irtibatlı ve iltisaklı olup olamayabileceği konusu Türkiye'ye anlatmaya çalışıyorlar. Ben 7 yıldır İçişleri Bakanıyım. Her türlü terör örgütünün peşindeyim. HÜDA PAR'ın bir tek ilgisi söz konusu değildir." değerlendirmesinde bulundu.

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.