Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Hak Muhammed Ali'nin yolunda LGBT var mı?

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Hak Muhammed Ali'nin yolunda LGBT var mı?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'Alevi' videosuna yönelik olarak "yahu Tayyip Erdoğan'dan önce bu ülkede kimse 'Ben Aleviyim' diyemiyordu. Şimdi çıkmış, 'Ben Hak Muhammed Ali'nin yanındayım' diyor. Kim diyor, Kılıçdaroğlu. Soruyorum, 'Hak Muhammed Ali'nin yolunda LGBT var mı?" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, Şalpazarı Federasyonu Hemşehri Buluşması'ndaki konuşmasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yayınladığı 'Alevi' başlıklı videoda söylediklerini eleştirdi.

Süleyman Soylu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

''Yahu Tayyip Erdoğan'dan önce bu ülkede kimse 'Ben Aleviyim' diyemiyordu. Ya bu adamın hakkından siz ne edeceksiniz ya? Bugün herkes kendisini ifade ediyor. Türkiye herkesin kendisini ifade edebildiği bir Türkiye oldu. Şimdi çıkmış, 'Ben Hak Muhammed Ali'nin yanındayım' diyor. Kim diyor, Kılıçdaroğlu. Soruyorum, 'Hak Muhammed Ali'nin yolunda LGBT var mı?, Hak Muhammed Ali'nin yolunda terör örgütü var mı?, Hak Muhammed Ali'nin yolunda kendi ülkeni Amerika'ya, Avrupa'ya, büyükelçilere peşkeş çekmek var mı? Yok ama ona göre her şey mübah, 'Koltuğa geleyim de her şeyi istismar edeyim, her şeyi ortaya koyayım."

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum