İçişleri Bakanı Soylu: ABD seçime müdahale ediyor

İçişleri Bakanı Soylu: ABD seçime müdahale ediyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu seçimde İnce bir saldırıya uğramıştır saldırı dışarıdan gelmiştir, kim tarafından üretildiği bellidir. Faili FETÖ ve ABD'dir." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini değerlendirdi.

Soylu CNNTÜRK’te katıldığı programda “ABD bu seçime müdahale ediyor” dedi.

Muharrem İnce'nin yer aldığı öne sürülen cinsel içerikli görüntüler hakkında açıklama yapan Soylu, bunların arkasında ABD’nin olduğunu savundu.

Soylu, “Amerika en başından beri bu seçime müdahale ediyor. (ABD Başkanı Joe) Biden, 2016'da darbe ile bu işi yapamadık, bu sefer darbe ile değil seçim ile gerçekleştireceğiz dedi. Temel mantık, İnce eskiden CHP'nin adayıydı, onu çekersek biz ona giden oyları almış oluruz” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Soylu, “Bu seçimde İnce bir saldırıya uğramıştır saldırı dışarıdan gelmiştir, kim tarafından üretildiği bellidir. Faili FETÖ ve ABD'dir” diye konuştu.

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.