Soylu: Irak'tan Suriye'ye, Yemen'den Afganistan'a kadar huzuru biz getireceğiz

Soylu: Irak'tan Suriye'ye, Yemen'den Afganistan'a kadar huzuru biz getireceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bahçelievler Belediyesinin düzenlediği sahur programına katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Amerika’nın taciz ettiği, hayatları ortadan kaldırdığı, Irak’tan Suriye’ye kadar, Yemen’den Afganistan’a kadar bu coğrafyada huzuru da biz getireceğiz, barışı da biz getireceğiz, kardeşliği de biz getireceğiz” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bahçelievler Belediyesinin düzenlemiş olduğu sahur programına katıldı.

Soylu'nun burada yaptığı konuşmada öne çıkan ifadeler şu şekilde:

"Biz 15 Temmuz’da bakanlıktan önce başbakanlığa ardından orada başbakanlıkta toplanıp haydi bakalım İsmail Ağabey ile birlikte meclisi açmaya gittik. Bir anahtar arıyoruz meclisin salonunu açacak. Bir anahtar getirdiler. Anahtar açmadı. Zaman kaybetmek istemiyoruz. Çünkü Cumhurbaşkanımızın Muğla’da olduğunu öğrendik. Bizim bir an önce her şeyi ve herkesi harekete geçirmemiz lazımdı. Sonra İsmail Ağabey, dedim ben buna omuz atayım ve ben bu kapıyı açayım dedim. Kapıya omuz attım. Kapı açılacak gibi oldu sonra aklıma geldi. Sonra derler ki bunlar meclisin kapısını da kırarak girdiler. Sonra tekrar bağırdım çağırdım bir anahtar daha geldi. Salonun arka kapısının anahtarı. Toplantı odasının anahtarını uydurup içeri girdik.

Bana kızıyorlar. Ben bunlara Amerika’nın çocukları demişim de ağırlarına gitmiş, bana kızıyorlar. İşin kolayı var. Amerika’nın çocuğu olmayın bu milletin çocuğu olun bir kere de. Bu milletin çocuğu olmak için PKK ile işbirliği yapmayacaksın. Bu milletin çocuğu olmak için bu milletin değerlerine sahip çıkıp LGBT gibi sapkın anlayışlarla aile yapımızı ortadan kaldırabilmek için çaba sarf etmeyeceksin. Bu milletin çocuğu olmak için elin büyükelçisinin masasına gidip onun talimatlarını alıp, onun üzerine siyaset bina etmeyeceksiniz. Bu milletin çocuğu olmak için ömrünüzde bir kere 28 Şubat’ta yaptığınız gibi millet düşmanı olmayacaksınız. 15 Temmuz’da yaptığınız gibi millet düşmanı olmayacaksınız.

Amerika’nın taciz ettiği, hayatları ortadan kaldırdığı, Irak’tan Suriye’ye kadar, Yemen’den Afganistan’a kadar bu coğrafyada huzuru da biz getireceğiz, barışı da biz getireceğiz, kardeşliği de biz getireceğiz. 14 Mayıs bu anlattıklarımın tercümesidir."

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
3 Yorum