Sputnik'te 'Davutoğlu krizi': İki editörün daha işine son verildi

Sputnik'te 'Davutoğlu krizi': İki editörün daha işine son verildi

Gazeteci Yavuz Oğhan, Rus haber ajansı Sputnik ve RS FM'deki programlarının bitirildiğini duyurdu.

Yavuz Oğhan, Rus haber ajansı Sputnik ve RS FM'deki programlarının bitirildiğini duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan Oğhan, kendisine ait YouTube kanalı 'bidebunuizle'de dün eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu konuk etmelerinin ardından Sputnik'in programlarını sonlandırdığını açıkladı.

Oğhan, İsmail Saymaz ve Akif Beki ile birlikte yaptığı "söylemesibizden" programının da artık RS FM’de yayınlanmayacağını açıkladı.

Gazetecilerin kendisiyle yapılan söyleşi nedeniyle işten çıkarılmasına Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösteren Ahmet Davutoğlu, "Bu kararın hiçbir izahı yok. Her kapıyı kapatsalar da biz yeni kapı açacak, susmayacağız" yorumunda bulundu.

Ayrıca Oğhan’ın ekibinde çalışan iki editörün de işine son verildiği ortaya çıktı.

Davutoğlu: Susmayacağız

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da Twitter hesabında yaptığı paylaşımda yaşananlara ilişkin, "Dün benimle mülakat gerçekleştiren üç basın mensubu Yavuz Oğhan, Akif Beki ve İsmail Saymaz'ın programlarına son verilmesinden büyük üzüntü duydum. Kendileri sadece gazetecilik yaptılar. Bu kararın hiçbir izahı yok. Her kapıyı kapatsalar da biz yeni kapı açacak, susmayacağız" ifadelerini kullandı.

ekran-resmi-2019-07-20-21-25-08.jpg

 

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.