Suriyeli muhalifler Esed rejimine ait merkezi havaya uçurdu

Suriyeli muhalifler Esed rejimine ait merkezi havaya uçurdu

Suriyeli muhaliflerin ülkenin kuzeyinde Esed rejimine ait askeri merkezi havaya uçurduğu bildirildi.

Suriyeli muhaliflerin, ülkenin kuzeyinde Esed rejimine ait askeri merkezi döşedikleri el yapımı patlayıcılarla havaya uçurduğu bildirildi.

Yerel kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre, Suriye'nin kuzeyindeki Lazkiye bölgesine bağlı Selma beldesinde Rusya destekli Esed rejimine bağlı güçlerin konuşlu bulunduğu askeri merkeze muhalifler tarafından el yapımı patlayıcılarla saldırı düzenlendi.

Askeri merkezin tamamen yerle bir olduğu saldırıda ölen veya yaralanan rejim askerlerinin sayısına ilişkin bir açıklama yapılmadı. 

Kaynaklar saldırının askeri merkezin altına tünel kazılarak yerleştirilen patlayıcıların infilak edilmesiyle gerçekleştiğini ifade ediyor.

Esed rejimi kontrolündeki bölgelerde düzenlediği saldırılarla gündeme gelen "Ebu Amara Tugayları" saldırının sorumluluğunu üstlenirken, o anlara ilişkin görüntüleri de sosyal medya üzerinden servis etti.

Kaynak: Mepa News

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.