Trump: Demokratlar aşırı solcular tarafından yönetiliyor

Trump: Demokratlar aşırı solcular tarafından yönetiliyor

Kongre’nin Demokrat Partili kadın üyelerine karşı eleştirilerini ikiye katlayan Donald Trump, bu partinin “Cumhuriyetçilerin savunduğu her şeyi reddeden 4 aşırı solcu” tarafından yönetildiğini iddia etti.

ABD Başkanı Donald Trump, bu partinin “Cumhuriyetçilerin savunduğu her şeyi reddeden 4 aşırı solcu” tarafından yönetildiğini iddia etti.

Independent Türkçe'nin haberine göre, Ohio eyaletinin Cincinati şehrinde destekçileriyle bir araya gelen Trump, “Cumhuriyetçiler ülkemizi geliştirmek için her gün uğraşırken öfke dolu Demokrat Parti Amerika’yı bölmeye çalışıyor” dedi.

ABD Başkanı ayrıca Demokratların çarşamba gecesi gerçekleşen başkanlık tartışmasına dair de konuştu. Tartışmada gelecek sene partinin başkan adaylığı için yarışacak bazı adaylar Eski Demokrat Başkan Barack Obama’nın mirası eleştirmişti. Trump da adayların kendisinden daha çok Obama’ya yüklendiğini iddia etti.

wp-005.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.