Trump Meksika Duvarı için 'kazıklı çit'i beğendi

Trump Meksika Duvarı için 'kazıklı çit'i beğendi

Meksika sınırına duvar inşa edilmesinde ısrarcı olan ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından paylaştığı görselde kazıklı çit projesini çok beğendiğini yazdı.

Meksika sınırına duvar inşa edilmesinde ısrarcı olan ABD Başkanı Donald Trump, bu konuda hazırlanan bir projeyi çok beğendiğini açıkladı.

Twitter hesabından kazıklı çit görünümündeki projenin bir fotoğrafını paylaşan Trump, "Çelik Çıtalı Bariyerimizin bir tasarımı. Tamamen etkili ve aynı zamanda da güzel!" diye ekledi.

 

 

 

 

​Geçtiğimiz haftalarda Trump, Twitter hesabında "Sık sık eninde sonunda Meksika'nın duvar için ödeme yapacağını söyledim. Bu asla değişmedi. Meksika (ve Kanada) ile yeni anlaşmamız, ABD-Meksika-Kanada Anlaşması, oldukça masraflı ve ABD karşıtı eski Kuzey Amerika Serbest Ticaret Anlaşması'ndan çok daha iyi. Tasarruf ettiğimiz para sayesinde Meksika duvar için ödeme yapıyor' notunu paylaşmıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.