TSK İdlib'de sahra hastanesi kurdu

TSK İdlib'de sahra hastanesi kurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin İdlib kent merkezi yakınlarındaki bir askeri merkezde yaralıların tedavisi için sahra hastanesi kurduğu bildirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) İdlib kent merkezi yakınlarındaki bir askeri merkezde yaralıların tedavisi için sahra hastanesi kurduğu bildirildi.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi (SOHR) tarafından aktarılan bilgilere göre İdlib kent merkezi yakınlarındaki El Mastume bölgesindeki askeri merkezde, bölgedeki saldırılarda yaralanan Türk askerlerinin tedavilerinin daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için tam teçhizatlı bir sahra hastanesi kuruldu.

Edinilen bilgilere göre, askeri merkezde bulunan hastanede, bölgedeki olası saldırılarda yaralanan askerlere Türkiye'ye sevk edilmelerinden önce ilk müdahalenin yapılmasının planlandığı belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin İdlib'de artan askeri varlığıyla birlikte, bölgede Türk askerlerini hedef alan saldırılarda da artış yaşanmış bu saldırılarda hayatını kaybeden ve yaralanan askerler olmuştu.

Kaynak: Mepa News

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.