Zeybekci: Belediyenin kafelerinde alkol satışını neden kaldıralım?

Zeybekci: Belediyenin kafelerinde alkol satışını neden kaldıralım?

Ak Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekçi, "Belediyenin kafelerinde alkol satışını neden kaldıralım? Mekanları neden taşıyalım? Bu uygulamaların hiçbirisi ile bir problemimiz olmayacak." dedi.

AK Parti tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Nihat Zeybekci, Best FM'de Ufuk Karcı'nın sorularını yanıtladı.

Zeybekci, göreve gelmeleri halinde 100 gün içinde şehrin görünümünü değiştireceklerini vurguladı ve dikey mimariye asla müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

Hayat tarzına müdahalenin söz konusu olmayacağını belirten Zeybekci, "Özellikle bu alkolle ilgili soruları haksız buluyorum. Belediyenin kafelerinde alkol satışını neden kaldıralım? Mekanları neden taşıyalım? Bu uygulamaların hiçbirisi ile bir problemimiz olmayacak. Ancak bu tartışmalar, İzmir'e haksızlıktır" dedi.

"Tanzim satışları kalıcı olmamalı"

Sebze meyve fiyatlarındaki artışın, hal yasası ile çözüleceğini belirten Zeybekci, "Üreticiden rafa gelene kadar, hangi fiyatlamalardan geçtiği de etiketlerde yazmalı. Bu çalışma gündemde. Tanzim satışları ile düşüş yaşandı. Ancak bu, kalıcı olmamalı. Tüketici korunduğu gibi, esnaf da korunmalı" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.