Zeybekci: Şarap haramdır ama benim böyle bir tartışmaya girmem doğru olmaz

Zeybekci: Şarap haramdır ama benim böyle bir tartışmaya girmem doğru olmaz

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci, şarap üretimiyle ilgili kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

AK Parti tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Nihat Zeybekci, şarap üretimi ile ilgili açıklamaları nedeniyle kendisine yöneltilen eleştirilere tepki gösterdi. Zeybekci, "Ben lafını evirip çeviren bir adam değilim. İçimden geçenleri söyledim. Kimse kimseye dini terbiye vermeye kalkışmasın” dedi.

AK Parti'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin sorularını yanıtladı.

"Şarap haramdır"

Zeybekci, şarap üretimiyle ilgili açıklamalarına tepki gösterenleri eleştirdi.

“Biz hükümet olarak bağcılığı, şarap ihracatını destekliyoruz. Yurt dışı fuarlarına katıldıklarında destek veriyoruz. Şarap haramdır. Ama belediye başkan adayı olarak benim böyle bir tartışmaya girmem doğru olmaz" görüşünü dile getiren Zeybekci, sözlerine "İzmir’de bir marka çalışması olduğunda bunu desteklemem mümkündür. Ben lafını evirip çeviren bir adam değilim. İçimden geçenleri söyledim. Kimse kimseye dini terbiye vermeye kalkışmasın" diye devam etti.

Yazının tamamı için tıklayınız.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum