Abdulkadir Selvi, 'Erdoğan'ın yeni dönem stratejisi'ni yazdı

Abdulkadir Selvi, 'Erdoğan'ın yeni dönem stratejisi'ni yazdı

Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Merkez Bankası’nın yeni dönemde ilk işinin faiz indirimi olacağı sinyalini verdiğini yazdı.

Abdulkadir Selvi, Hürriyet'te "Erdoğan’ın yeni dönem stratejisi" başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Merkez Bankası’nın yeni döneminde ilk işinin faiz indirimi olacağı sinyalini verdiğini yazdı.

Selvi'nin yazısından:

Açıktan ve net olarak söylenmese de kabine değişikliği ile gündeme getirilmek istenen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın değişip değişmeyeceği konusu. Öyle ki yabancı ülke temsilcileri dahi bu konuda ülkelerine rapor geçiyorlar. Son dönemlerde geçilen raporlarda şöyle deniliyormuş: "Erdoğan’ın iki kırmızı çizgisi var. Berat Albayrak ve S-400 konusu."

Erdoğan, “Ekonomide göstergeler iyiye gidiyor” diyor. Ekonomi yönetimine güvenini hissettiriyor. Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya’nın faiz indirimine yanaşmadığı için görevden alındığını söylüyor. Merkez Bankası’nın yeni dönemde ilk işinin faiz indirimi olacağı sinyalini veriyor. Ayrıca bakanlıkların ayrılmayacağını söylüyor.

"İhanet dilini kullanacak"

Erdoğan’ın Anadolu turuna çıkmasında iki hedefi var.

1- Seçimlerden sonra AK Parti’yi toparlamak.

2- Yeni kurulacak olan partileri, daha doğmadan boğmak. Erdoğan, yeni partilere karşı 'ihanet' dilini kullanacak. 'AK Parti sayesinde cumhurbaşkanı, başbakan ve bakan oldular. Şimdi ise AK Parti’ye karşı ihanet içindeler' diyecek.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.