Selvi: Erdoğan partide radikal değişiklikler yapabilir

Selvi: Erdoğan partide radikal değişiklikler yapabilir

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın radikal değişiklikler yapabileceğini yazdı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti içindeki değişim beklentisinin farkında olduğunu söyledi. Selvi, önceki yazılarındaki görüşünün aksine Erdoğan’ın radikal değişiklikler yapabileceğini dile getirdi.

Selvi, Erdoğan’ın tatilde güvenirliğinden emin olduğu birkaç dostu ile görüştüğünü ve kanaatlerini aldığını belirtti. Selvi yazısında, “22 Ağustos tarihli ‘Erdoğan radikal değişiklikler yapacak mı?’ başlıklı yazımda “Radikal değişiklikler beklemiyorum” demiştim. Ama son bir haftada aldığım bilgiler radikal değişikliklerin de olabileceği yönünde. Erdoğan’ın iki ihtimali de değerlendirdiği yönünde güçlü sinyaller alıyorum. Ama Erdoğan hangisini tercih edecek o belli değil” ifadesini kullandı.

Yazının tamamı için

wp-005.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.