Afganistan Dışişleri Bakanı Muttaki Pakistan'ı ziyaret edecek

Afganistan Dışişleri Bakanı Muttaki Pakistan'ı ziyaret edecek

Afganistan Dışişleri Bakanı Emirhan Muttaki'nin Pakistanlı ve Çinli mevkidaşlarıyla görüşmek üzere Pakistan'a gideceği bildirildi.

Afganistan'daki İslam Emirliği yönetimi Dışişleri Bakanı Emirhan Muttaki'nin Pakistan'a bir ziyarette bulunacağı ve burada Pakistanlı ve Çinli mevkidaşlarıyla görüşeceği bildirildi.

Muttaki'nin gelecek hafta Pakistan'a gitmesi ve burada Pakistan Dışişleri Bakanı Bilaval Butto Zerdari ve Çinli mevkidaşı Vang Yi ile görüşmesi bekleniyor.

Afganistan'daki İslam Emirliği Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Hafız Ziya Ahmed, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Muttaki ve beraberindeki heyetin bu hafta sonu Pakistan'ın başkenti İslamabad'a gideceğini doğruladı.

Ahmed, Muttaki'nin bu ziyarette Pakistanlı yetkililerle her iki ülke arasındaki ikili siyasi ve ticari ilişkileri ele alacağını belirtti.

Kaynak: Mepa News

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.