Akşener: 85 milyon Türkiye İmamoğlu'nun yanında

Akşener: 85 milyon Türkiye İmamoğlu'nun yanında

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Saraçhane'de gerçekleştirilen etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Altılı Masa, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek için Saraçhane'de İstanbullularla buluştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve doktor randevusu nedeniyle mitinge katılamayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu temsilen Genel Başkanvekili Sabri Tekir etkinliğe katıldı.

Parti liderleri Saraçhane'de toplanan kalabalığa hitaben açıklamalarda bulundu.

İyi Parti lideri Meral Akşener, Saraçhane'de yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"- Bugün burada büyük haksızlığın iadesi için toplandık.

- (İmamoğlu’nun giydiği atkı) Dün buradan ayrıldık, genç bir kızım arabamın camını çaldı. Atkısını verdi “Ekrem başkanımıza vereceksin Meral abla” dedi. Bu atkı Kıymet’in atkısı. Biliyorum ki Ekrem başkan onu bir emanet gibi saklayacaktır.

- Saraya kapananların milletin sesini duymadığı anda bir Saraçhane’deyiz. Kara cüppelerini, siyah cüppelerini saranlara seslenen İstanbullular… Diyorsunuz ki “Saray sizinse Saraçhane bizimdir.” Diyorsunuz ki “Zulüm sizinse, sandık bizimdir.”

- Millet burada, milletin sesi burada, demokrasi burada, irade burada. Ekrem kardeşimin yanında.

- Gençler “Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet” diyor.

- Sandıkta verilecek cezanın ortaya koyduğu irade gösteriyor ki 16 milyon İstanbullunun dışında 85 milyon Türkiye senin yanında olduğunu buradan görüyoruz."

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum