Barış Pınarı Harekatı paylaşımları nedeniyle 121 kişiye gözaltı

Barış Pınarı Harekatı paylaşımları nedeniyle 121 kişiye gözaltı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Barış Pınarı Harekatı'na yönelik 500'e yakın sosyal medya hesabının incelenmeye alındığını açıkladı.

Barış Pınarı Harekatına ilişkin açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, operasyona yönelik hakaret içeren 500'e yakın sosyal medya hesabının incelendiğini, 121 kişinin gözaltına alındığını söyledi.

IŞİD'in operasyonu fırsat bilerek kan kazanacağı yönündeki uluslararası toplumun uyarılarına da değinen Soylu: "Hiç kimse merak etmesin, PKK'yı alırız, DEAŞ'la üst üste koyar, hepsini bir kalemde süpürürüz." dedi.

İçişleri Bakanı, "Bizi, DEAŞ'ı gösterip PKK'ya razı etmeye çalışıyorlar. Hiç zahmet etmeyin, bir terör örgütünü başka bir terör örgütü üzerinden meşrulaştırmanıza fırsat vermeyeceğiz." diye konuştu.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) medya kuruluşlarını Barış Pınarı Harekatı boyunca yapılan haberler konusunda uyarıda bulunmuş, "yurt dışı kaynaklı bölücü yayınlar hızlıca tespit edilerek susturulmaktadır." denilmişti.

facebanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.