CHP lideri Kılıçdaroğlu Meclis'te İmamoğlu ile görüştü

CHP lideri Kılıçdaroğlu Meclis'te İmamoğlu ile görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

CHP lideriKemal Kılıçdaroğlu, hakkında "YSK üyelerine hakaret" iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile TBMM'deki makamında görüştü.

Görüşme sonrası Ekrem İmamoğlu tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada,"Bugün CHP Grup Toplantısı için Ankara'dayım. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettim. Bu süreçte, 16 milyon İstanbullunun iradesine sahip çıktığı için teşekkürler."  ifadeleri kullanıldı.

ekran-resmi-2022-12-20-13-51-00.png

Kılıçdaroğlu, dün Ankara'da televizyon kanallarının Ankara temsilcileriyle bir araya geldiği görüşmede "İmamoğlu'nun Saraçhane'ye yaptığı çağrı hakkında bilgisinin olmadığını ve sosyal medyadan öğrendiğini" söylemiş, İmamoğlu'da Habertürk'ten Kübra Par'ın sorularını yanıtlarken konuya ilişkin olarak, "Kendisini o an arayıp böyle bir miting düzenleyeceğimizi söylemedik ama mahkumiyet kararı çıkması halinde Saraçhane'de toplanacağımız çok önceden belliydi" açıklamasını yapmıştı.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.