CHP'nin İstanbul adayı İmamoğlu: Tahmin etmeyeceğiniz oranlarla kazanacağız

CHP'nin İstanbul adayı İmamoğlu: Tahmin etmeyeceğiniz oranlarla kazanacağız

CHP’nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu '31 Mart’ta sizin tahmin etmeyeceğiniz oranlarla kazanıyoruz' açıklamasında bulundu.

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarının Şişli’de sürdüren Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin’in proje tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan İmamoğlu, seçim vaatlerini sıralayarak kendisi ve ilçe adayı için destek istedi. 

CHP seçmenine birleşme çağrısı

Proje tanıtım toplantısında konuşan CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, “Hiç kimse basit sebeplerden burun kıvıramaz, oturduğu yerden ayağa kalkmalı, ayrışmamalı, bütünleşmeli ve birleşmelidir. Bu yerel seçim ihtiyaç seçimidir. Türkiye’nin moral seçimidir. Sadece İstanbul ittifakı değil, Türkiye’nin ittifakı için milletçe farklı bir görüşe, farklı bir yönelişe yürümek için başka bir yerel seçimdir.  31 Mart’ta kol kola yürümeliyiz. Aksi takdirde bu sadece siyasal bir süreç değil, toplumsal bir süreç olduğunu halkın süreci tüm vicdanı ve ahlakıyla takip ettiğini görüyorum." dedi. 

"Bir kişinin iradesiyle yönetilmiş İstanbul'un yönetim süresi 31 Mart'ta bitiyor"

Bir kişinin iradesiyle yönetildiğini söyleyen İstanbul'un yönetim süresinin 31 Mart’ta biteceğini öne süren İmamoğlu "31 Mart’ta 16 milyon insanın İstanbul ittifakının her kesimin inanın ki, çocuktan en tecrübelisine kadar herkesin dinlenildiği ve paylaşımın kıymet verildiği bir İstanbul yönetimi 1 Nisan’da yerel yönetim devrimi yapmak üzere geliyor” şeklinde konuştu. 

"31 Mart'ta sizin tahmin etmeyeceğiniz oranlarla kazanacağız"

Yerel seçimi kazanacaklarını ifade ederek konuşmasını sürdüren İmamoğlu, “Umudumu ve kazanacağımıza olan inancımı kelimelere sığdıramayacağım kadar yüksek olduğunu ifade etmek istiyorum. 31 Mart’ta biz kazanıyoruz. 31 Mart’ta sizin tahmin etmeyeceğiniz oranlarla kazanıyoruz. Yeni bir başlangıcı ve süreci bu şehirde var edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.