Erdoğan: Ezana tahammülü olmayanlara karşı seçime giriyoruz

Erdoğan: Ezana tahammülü olmayanlara karşı seçime giriyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Adana'da düzenlenen mitingde 'Cumhur İttifakı 3-5 belediye daha fazla kazanmak için kurulmuş değildir' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana'da düzenlenen seçim konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

- Bu seçime nasıl giriyoruz? Meydanı görüyorsun, Cumhur İttifakı olarak giriyoruz. Zillet, illet ittifakı olarak değil. AK Parti ve MHP olarak el ele, gönül gönüle, pazara kadar değil, mezara kadar bu yoldayız inşallah. Cumhur İttifakı ile seçimlere girmekteki amacımızı en iyi Adana bilir. Adana'da büyükşehir ve ilçeleriyle 31 Mart akşamı zillet, illet onları ayaklarımızın altına alacağız. Cumhur İttifakı günübirlik çıkar ittifakı değildir. 3-5 belediye daha fazla kazanmak için kurulmuş değildir. Bu ittifak sokaklarda meydanlarda kurulmuştur. Bu ittifak 15 Temmuz gecesi kuruldu. Biz bu ittifakı terör saldırıları karşısında saflarımızı sıklaştırırken kurduk.

"Kılıçdaroğlu sen korkaksın"

- Kılıçdaroğlu sen korkaksın korkak. Ancak FETÖ'cülere sığınır, tankların arasından kaçar gidersin. Bu ittifak biz ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırana kadar devam edecek. Adana'dan Cumhur İttifakı'nın sembolü ve lokomotifi olmasını bekliyorum. Adana bu ittifaka sahip çıkarsa tüm Türkiye sahip çıkar.

"Ezana tahammülü olmayanlara karşı seçime giriyoruz"

- Bayrağa ve ezanı tahammülü olmayanların birlikte hareket ettiği bir dönemdeyiz. Bu bayrağa, ezana tahammülü olmayanlarla karşı bir ittifakla seçime giriyoruz. Taksim'de CHP ve HDP'nin öncülüğünde güya kadınlar günü için bir araya gelen bir grup Ezan-ı Muhammediye'ye terbiyesizlik ettiler. Ezana hürmet etmeyen, bayrağa da hürmet etmez.

- Ezana sahip çıkmayan, yarın öbür gün düşman kapıya dayandığında tıpkı 15 Temmuz'u alkışladıkları gibi onları da alkışlarlar.

"Zillet ittifakını çıldırtacağız"

- Değerlerimize saldıranlara göz yummamız mümkün değil. Bu siyaset meselesi değil, onur meselesi. 3-5 oy için bunlara göz yumarsak evlatlarımızın bakamayız. AK Parti-MHP hep birlikte bir bütün olacağız, konsolide olacağız. Adana'da 16 belediye ile gümbür gümbür bu seçimde sandıkları patlatıyor muyuz? AK Parti-MHP hep birlikte bir bütün olacağız. Zillet ittifakını çıldırtacağız. 4.5 yıl daha ülkemin başındayım. Adana'da da büyükşehir ve ilçe belediyelerle bu hizmeti vermeye devam edeceğiz.

- Kimlik sıkıntısı var. 9 kez seçime girdi hep kaybetti. Aynı orada olduğu gibi burada da bırakamıyor. Bırak git. CHP'ye bu zulüm yeter artık

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.