Cübbeli Ahmet: Rüyamda gördüm darbe tehlikesi var

Cübbeli Ahmet: Rüyamda gördüm darbe tehlikesi var

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, konuk olduğu bir programda darbe tartışmalarıyla ilgili "6-7 ay önce bir kaç rüya gördüm. Bu rüyalara göre darbe tehlikesi var. Askeri bir darbe" ifadelerini kullandı.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Hadi Özışık'ın YouTube kanalındaki yayında, son dönemde gündem olan darbe söylentileriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Rüya gördüm, askeri darbe var; sokakta durduruldum"

6-7 ay önce bir rüya gördüğünü belirten Cübbeli Ahmet, "Ben bu rüyayı yakın görmedim. Yakın derken var 6-7 ay. Bir kaç rüya gördüm 15 Temmuz'dan sonra. Bu rüyalara göre darbe tehlikesi var. Askeri bir darbe. Ben durduruldum, indirildim, kimlik soruldu. Sokağa çıkma yasağı var. Bu şekilde gördüm. Allah muhafaza buyursun" şeklinde konuştu.

"Canan Kaftancıoğlu DHKP-C kafasıyla, PKK kafasıyla devlete seri katil diyen bir kafa"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na yönelik eleştirilerde de bulunan Cübbeli, "Yalnız şu var yani Canan Kaftancıoğlu, zaten DHKP-C kafasıyla PKK kafasıyla devlete seri katil diyen bir kafa. Darbe olsa ona mı yarayacak sanki? Darbe olsa ona da yaramayacak" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Evrensel yazarı Ragıp Zarakolu'nun "Makus Kaderden Kaçış Yok" başlıklı yazısı, Türkiye'de darbe tartışmalarını gündeme getirmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski Başbakan Adnan Menderes'in kıyaslandığı yazı nedeniyle Zarakoğlu hakkında soruşturma başlatılmıştı.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
2 Yorum