Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekrem İmamoğlu ile vakıfları görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekrem İmamoğlu ile vakıfları görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile önümüzdeki günlerde vakıf konusunu görüşecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinden randevu talep eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile önümüzdeki günlerde görüşecek. Görüşmede vakıf konusunun da ele alınması bekleniyor.

Hürriyet’ten Gizem Karakış’ın haberine göre, Erdoğan'ın vakıf tartışmaları için "Bu boyutta olduğunu bilmiyordum. Bu açıklamalar bildiğimin ötesinde. Keşke bu konuyu da belediye başkanlarıyla yaptığımız toplantıda konuşsaydık" dediği öğrenilirken yaşanan tartışmalardan üzüntü duyduğu ifade edildi.

Partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında bakanlara belediyelerde gelen 'makul' yardım taleplerini karşılama talimatı veren Erdoğan toplantısında, "Şehirlerde bir hizmetsizlik olursa bunun kaynağı biz olmayacağız. Üzerimize düşeni yapacağız. CHP’li belediyelerle de çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

wp-005.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.