Destici: Kur artışına sevinenler vatandaşlıktan çıkarılsın

Destici: Kur artışına sevinenler vatandaşlıktan çıkarılsın

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, liranın dolar karşısında değer kaybetmesine sevinen ve manipülasyon yapanların vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini söyledi.

Destici, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini, ABD’nin uluslararası hukuka aykırı olarak tek taraflı saldırgan tutumunun adeta bir ‘ekonomik savaş’ halini aldığını söyledi.

Destici, dolar üzerinden yapılan spekülasyonlara alkış tutanlarla yüzleşmenin zamanının geldiğini savundu: “Şimdi diyoruz ki,  Türkiye’nin ABD karşısında dolar üzerinden maruz kaldığı bu ataklara sevinenler, şakşakçılık yapanlar, Türkiye’nin ekonomi üzerinden maruz kaldığı manipülasyonlara destek çıkanlar, ülkemizin büyümesini, güçlenmesini ve bağımsızlığını hazmedemeyenler Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlığından çıkarılmalıdır.”

Destici sözlerini şöyle tamamladı: “Hangi ülkeyi destekliyorlarsa, hangi ülkenin maşası olmuşlarsa gitsinler o ülkenin vatandaşı olsunlar ve o ülkede yaşasınlar. Bakın bunu söylemek elbette ki bizim için de kolay değil ama gerçekten açıktan hainlik yapanlar var, bir de gizli kapaklı olarak bu tür kriz dönemlerini fırsat bilerek gerçek yüzünü gösterenler var. Dolayısıyla bunlar mutlaka ama mutlaka doğru tespit edilerek, iyi tespit edilerek halkın önüne konulmalı ve Türkiye Cumhuriyeti devleti vatandaşlığından çıkarılmalıdırlar.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.