Destici: Yunanistan zeytin dalı değil meşe sopası hak ediyor

Destici: Yunanistan zeytin dalı değil meşe sopası hak ediyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Yunanistan'ın Türkiye ile ilişkilerdeki tutumuna dair konuştu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Yunanistan ile Türkiye ilişkilerine dair açıklamada bulundu. Sputnik'in aktardığına göre AK Parti listesinden meclise giren Destici'nin ifadelerinden satırbaşları şöyle:

-"Büyük Taarruz'un birkaç gün sonra yıl dönümünü yaşayacağız 30 Ağustos'ta. İzmir'de denize dökülmenin intikamını almaya çalışıyorlar, daha acısını çıkarabilmiş değiller. Acısını hissediyorlar demek ki her fırsatta Türkiye'ye düşmanlık yapmaya çalışıyorlar."

-"Onların başında da madem Yunanistan mültecileri bu kadar seviyor, madem ülkesine sığınanlara bu kadar kol kanat germe heveslisi, o zaman biz de açarız kapıları, açmalıyız daha doğrusu kapıları ve bizim ülkemizde olup da Yunanistan'a geçmek isteyen, batıya geçmek isteyen bütün Suriye'den gelenler başta olmak üzere mültecileri de o tarafa gönderelim. Madem bu kadar mülteci sevgisi var içlerinde, bu kadar insan sevgisi var, bu kadar hümanist olduklarını iddia ediyorlar. O zaman baksınlar, bunları, sevgileriyle, insan sevgileriyle başbaşa bırakalım. Bizim yapmamız gereken bu."

-"Artık Türkiye, Yunanistan'ın bu şımarık ve düşmanca tavırlarını görmezden gelerek hareket edemez. Nereye kadar zeytin dalı uzatacağız? Yani adam bize kötülük yapıyor biz zeytin dalı uzatıyoruz. Adam PKK'lıları alıyor zeytin dalı, FETÖ'cüleri alıyor zeytin dalı, Kıbrıs'ta işgale kalkıyor zeytin dalı, Ege saha kıtalığını ihlal ediyor zeytin dalı. Bence artık Yunanistan zeytin dalını hak etmiyor, bence meşe sopası ile iyi bir sopalamak gerekiyor artık. Yunanistan bunu hak ediyor artık."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.