Elazığ depremi sonrası GSM operatörleri yine kilitlendi

Elazığ depremi sonrası GSM operatörleri yine kilitlendi

Deprem, yine ne kadar tahmin edilemez bir doğal afet olduğunu kanıtladı ve geçtiğimiz dakikalarda Elazığ’ı vurdu.

Deprem, yine ne kadar tahmin edilemez bir doğal afet olduğunu kanıtladı ve geçtiğimiz dakikalarda Elazığ’ı vurdu. Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 20.55’te Elazığ’da 6,5 şiddetinde deprem meydana geldi. Şiddetli depremin yarattığı etkiler hakkında şu an herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Can kaybının olmadığını umduğumuz bu büyük felakette akıllara yeniden mobil operatörler geldi. Özellikle İstanbul’da yaşanan deprem sonrası operatörlerin çökmesiyle mobil operatörler eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Elazığ’da yaşanan depremin ardından Türkiye’deki en büyük 3 operatörde son durum ise şu şekilde.

Vodafone:

ekran-resmi-2020-01-24-22-31-13.jpg

Vodafone; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara ve Adana başta olmak üzere ülkenin birçok noktasında yoğunluk yaşamakta fakat sosyal medyada birçok kullanıcı iletişim konusunda sıkıntı yaşadığını dillendiriyor.

Türk Telekom:

ekran-resmi-2020-01-24-22-33-22.jpg

Türk Telekom’un durumu şu noktada Vodafone’dan çok daha ciddi. Türk Telekom da Vodafone gibi büyük şehirler başta olmak üzere neredeyse Türkiye genelinde yoğunluk yaşıyor. Sosyal medyada aktarılan bazı bilgilere göre ise Türk Telekom kullanıcıları herhangi bir arama yapmakta zorluk çekiyor.

Turkcell:

ekran-resmi-2020-01-24-22-34-35.jpg

Turkcell; Türk Telekom ve Vodafone gibi İstanbul, Bursa, İzmir ve Ankara çevrelerinde fazlasıyla yoğun durumda fakat kullanıcıların aktardıklarına göre Turkcell şu dakikada diğer operatörlere göre daha sorunsuz iletişim sağlıyor.

Kaynak: Webtekno

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.