Erdoğan'ın açıklamaları sonrası Kılıçdaroğlu ve Akşener'den ortak basın toplantısı

Erdoğan'ın açıklamaları sonrası Kılıçdaroğlu ve Akşener'den ortak basın toplantısı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'İstanbul gibi bir yeri 14 bin oy farkıyla kazandım diyemezsiniz' açıklamasının ardından ortak bir basın toplantısı düzenledi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ortak basın toplantısı düzenledi. Kılıçdaroğlu, "YSK, sandık güvenliğini bozar bir tehlike içine girmiştir." derken İYİ Parti lideri Akşener, "Kimsenin İmamoğlu'nun 15 bin oy farkını beğenmeme gibi bir hakkı yoktur." dedi.

Oyların yeniden sayılmasına karşı olmadıklarını belirten Kılıçdaroğlu, "YSK, sandık güvenliğini bozar bir tehlike içine girmiştir. Asıl tehlike buradadır." diye konuştu.

Türkiye'nin kendi temel sorunlarına odaklanması gerektiğini belirten Akşener ise, "Türkiye'nin çok ciddi sorunları var. Bu seçim sürecinden bir an önce çıkmak ve güncel sorunlara yoğunlaşmak gerek. Bizim bütün itirazlarımız reddedildi. Saadet Partisi'nin itirazlarına cevap bile verilmedi." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.